Processing fortsätter expandera

Vi söker nu; Produktfotograf, Systemsäljare och Servicetekniker till Kungsbacka och Stockholm

Processing är en ledande aktör med femtio år av erfarenhet inom vattenbehandling. Bolaget är representerat och aktivt i Sverige, Norge, Danmark och Finland.
Processing ingår sedan januari 2019 i EnviroChemies bolagsstruktur och stärker ytterligare positionen som Nordens ledande leverantör inom vattenbehandling till offentliga badanläggningar, Industri, Process samt Lab/Medical.
I EnviroChemie-strukturen är vi nu cirka 800 anställda. Processing kommer även att fungera som en lokal nordisk plattform för andra bolag inom SKion Water Group som till exempel Ovivo, Eliquo Water Group med flera.

processingwater.com
envirochemie.com
skion.de

Systemsäljare och Servicetekniker till Kungsbacka och Stockholm

Processing AB är inne i en expansiv fas och måste utöka personalstyrkan inom våra affärsområden: Water Treatment Solutions - med fokus på vattenrening inom Industri, Process samt Lab/Medical och Bath Solutions - med inriktning mot offentliga badanläggningarKvalifikationer och personliga egenskaper
Vi tror att du har arbetat eller är skolad inom Vattenbehandling och har insikten att vattenbehandling inom våra sektorer utgör en nyckelkomponent för -

Det hållbara samhället.

Du är utåtriktad, driven och arbetar effektivt och metodiskt för att nå våra gemensamt uppsatta mål. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper.

Vi erbjuder Dig...
Som en viktig del i teamet på Processing får du möjlighet att vara med om en spännande tillväxtfas i en ekonomiskt stabil bolagsstruktur som ligger på absolut framkant inom vattenbehandling. I en stimulerande arbetsmiljö erbjuds du möjligheter till utveckling, dels genom vårt interna utvecklingsprogram i Kungsbacka samt genom samverkan med vårt huvudkontor i Rossdorf, nära Frankfurt i Tyskland.

Din ansökan
Du söker tjänsten via knappen ”ANSÖK” nedan. Längst ner i formuläret klickar du även i vilken av tjänsterna du söker.

Vill du också vara med på vår spännande framgångsresa på Processing AB – hör av dig redan idag!
Urval sker löpande, därför ser vi fram emot att ta del av din ansökan så snart som möjligt. 
Din ansökan hanteras konfidentiellt.
I den här rekryteringen samarbetar Processing AB med FMR HR-partner.
För mer information om respektive tjänst är du välkommen att ringa rekryteringskonsult Kajsa Littorin på 0706-899051 alternativt VD Per Martin på Processing 0703-190412.

Varmt välkommen med din ansökan!
Sök tjänsterna direkt här >